BejelentésPROFI-L Ingatlan és Hitelközvetítő iroda
...mert otthonra lelni és otthon lenni jó!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

PROFI-L Ingatlan és Hitelközvetítő irodaKollegáinkkal együtt 2004 óta foglalkozunk személyi hitelezéssel. Az ingatlanközvetítési tevékenységbe is 2004 nyarán csatlakoztunk budapesti ingatlanközvetítői irodák segítségével. Biztosítási és befektetési múltunk még ennél is régebbi keletű. Tagjaink közül már többen 10 éves múltra tekintenek vissza ebben a szakmában.
Több évre visszatekintő hitelezési és ingatlanközvetítői tapasztalatunk ösztönzött minket arra, hogy ezeket a tevékenységi köröket saját irodában folytassuk tovább.

2008 júniusában indult el irodánk jelenlegi formája és tevékenységi köre. Először a személyi hitelezés és a biztosítások kötése volt a fő tevékenységi körünk, majd 2008 augusztusában megnyílt a lehetőség ingatlanok közvetítésére és forgalmazására is. Munkánk sikerét ügyfeleink egyre szélesedő, megelégedett tábora és országosan bővülő partnerhálózatunk jelzi.

Folyamatosan bővülő termékpalettánk segít minket abban, hogy a jövőben is magas színvonalon és mindenre kiterjedő figyelemmel szolgáljuk ki visszatérő és új ügyfeleinket!Cím:
3100 Salgótarján Vásárcsarnok alsó butiksor


Tel:
32/421-933

E-mail:
profil.iroda@gmail.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!